Kámzsás nyakú, rövid ujjas A vonalú szoknyás ruha

Kámzsás nyakú, rövid ujjas A vonalú szoknyás ruha

Azonosító: 069 RA

Keresed a tökéletes kombinációt egyszerűség és különlegesség között? Akkor ez a kámzsás nyakú, rövid ujjas ruha A-vonalú szoknyával párosítva tökéletes választás lesz számodra!

Ez a ruha tökéletesen illeszkedik a rohanó hétköznapokhoz, amikor egy kis nőiességre vágysz, de nem akarod feláldozni a kényelmet. A kámzsás nyakú és rövid ujjú kialakítás egyszerű és letisztult megjelenést kölcsönöz. A lazább A-vonalú szoknya pedig kényelmes mozgást biztosít.

De ez a ruha nem csak a mindennapokban brillírozik! Egy elegáns kiegészítővel párosítva tökéletes választás lehet egy különleges eseményen is. Hozd ki belőle a legtöbbet azzal, hogy megfelelő cipőt és ékszereket választasz hozzá.

Bármikor is viselnéd ezt a ruhát, garantáltan magabiztos és vonzó leszel benne.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.