Kámzsás pulcsi

Kámzsás pulcsi

Azonosító: 301

A lezserebb szabású, hosszú ujjú pulóver kámzsás nyakmegoldással valóban egy izgalmas és különleges alapdarab. A laza, kámzsás kialakítás hozzáad egyfajta lendületet és könnyedséget a pulóvernek, amely tökéletes választás a lazább, de mégis stílusos megjelenésekhez.

A pulóver hosszú ujjai melegen tartanak, míg a laza szabás kényelmes viseletet biztosít. A kámzsás nyakmegoldás pedig egyedi és különleges részletet ad a pulóvernek, amely feldobja az egész megjelenést.

Ez az alapdarab könnyen kombinálható például farmerral, szoknyával vagy nadrággal. Akár hétköznapi viseletként, akár egy lazább alkalmi eseményen is remekül mutat.

33 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.