Kardigán

Azonosító: 323

Ez a könnyed és laza szabású kardigán egy nagyszerű darab, amelyet bármikor felkaphatsz a hétköznapok során. Kényelmes viseletet biztosít, miközben stílusosan melegít és izgalmasan kiegészíti a szettjeidet. Nagyszerű választás lehet azokra a napokra, amikor szeretnéd magad kényelmesen érezni, de ugyanakkor szeretnél jól kinézni. A könnyed és laza szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és kényelmet, így ideális választás a mindennapi tevékenységeidhez.

Emellett a kardigán praktikus zsebei további plusz pontot jelentenek mint azt mindannyian tudjuk.

Ez a kardigán egy sokoldalú darab, amely könnyedén kombinálható más ruhadarabokkal. Stílusosan kiegészíti a szettjeidet, legyen szó egy egyszerű pólóról és farmerkabát kombinációról vagy egy elegánsabb ruháról. A könnyed szabás és az izgalmas részletek hozzájárulnak a megjelenésed stílusosságához és egyediségéhez.

44 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

  További információk

  Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

  Találjuk meg

  a legjobb színeidet

  Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

  Gyere be személyesen

  a bemutatótermünkbe!

  Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.