Kézmelegítő

Azonosító: 003

A kézmelegítők az hidegebb hónapokban elengedhetetlen kiegészítők, amelyek egyszerre stílusosak, kecsesek és praktikusak. Ezek a kis darabok nemcsak melegen tartják a kezeidet, hanem meg is felelnek a divatos megjelenés igényének.

Ezek a kiegészítők nemcsak a praktikusságuk miatt fontosak, hanem a stílusos megjelenésük miatt is. Kecses és elegáns kialakításukkal könnyedén feldobják az összeállításodat.

A kézmelegítők sokféleképpen kombinálhatók. Hordhatod őket kabát alatt, amikor a hideg időben kint tartózkodsz, vagy akár a belső ruhadarabokhoz is párosíthatod, hogy stílusos és kényelmes megjelenést érj el.

11 900 Ft

  • Szín *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.