Kimono ruha

Azonosító: 032

Különleges szabású, kimono jellegű ruha, amely az aszimmetrikus átlapolódásokkal és a kiemelt derekkal igazán egyedi megjelenést kölcsönöz. A ruha alsó és felső része látványosan lapolódik át egymásra, létrehozva ezzel egy dinamikus és izgalmas fazont. A vastagabb pántok kiemelik a derekat, hangsúlyozva ezzel a test legkeskenyebb pontját és előnyösen formálva az alakot. Ez a kimono stílusú ruha egy olyan darab, amely ötvözi a különleges szabású megoldásokat és a test vonalait kiemelő részleteket. Kényelmes és mégis elegáns viselet lehet különböző alkalmakra, amelyben garantáltan kitűnsz a tömegből.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.