Körsál + Kézmelegítő szett

Körsál + Kézmelegítő szett

Azonosító: 002-1

Fedezd fel az őszi-téli időszak fontos kiegészítőit: a sálat és a kézmelegítőt! E két remek darabot most együtt szerezheted be, hogy még színesebbé tedd megjelenésedet és kényelmet biztosíts magadnak a hideg napokon.

A sál nemcsak melegen tart, hanem stílussá teszi a megjelenésedet is. Válassz egy izgalmas színű sálat, hogy feldobd az outfitjeidet. Egy jól megválasztott sál képes teljesen átalakítani egy egyszerű öltözék hangulatát és stílusát.

A kézmelegítők pedig nemcsak praktikusak, hanem divatos kiegészítők is. Melegen tartják a kezeidet, miközben egyedi és játékos megjelenést kölcsönöznek. Válassz olyan kézmelegítőt, amely harmonizál a sáladdal, vagy merj kontrasztot teremteni az öltözékeden.

25 900 Ft

  • Szín *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.