Megkötős blézer

Megkötős blézer

Azonosító: 303

Ez a blézer valódi vagányságot csempész a szekrényedbe! Az átlapolt, megkötős stílus lehetőséget ad arra, hogy számtalan módon viseld. Megkötővel elegánsan vagy akár egy övvel helyettesítve. De ha ez nem lenne elég.. Mutatósan áll még megkötés nélkül is, lazábban, „felvettként”. Kiváló választás minden alkalomra!

A válltöméses megoldás tovább fokozza az eleganciát, de ha nem kedveled a tömést, ne aggódj, könnyedén eltávolítható.

Ez a blézer szinte minden testalkatnak előnyös. Az átlapolt és megkötős stílus optikailag nyújtja a felsőtestet, a derekat kiemeli, így csodálatosan formálja az alakot. Viseld munkában, egy esti randin vagy akár egy buliban. Ez a blézer mindig lenyűgöző megjelenést biztosít.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.