Megkötős pántos kisruha

Megkötős pántos kisruha

Azonosító: 945-B

Engedd, hogy ez a pántos nyári ruha elragadjon téged egy romantikus és könnyed utazásra a nyár varázslatos világába. A ruha pántos felsőrésze finoman öleli körül az alakodat, miközben a rugalmas gumirozás a hátrészén garantálja a felhőtlen kényelmet és a tökéletes illeszkedést. A vállpántokat neked tetszően tudod megkötni, akár egy romantikus masni vagy laza csomó formájában.

A szoknyarész kecsesen bővül, amely igazi romantikus életérzést csempész a nyári napokba. A könnyed anyag és az elegáns szabás tökéletes harmóniát teremt a mozgás szabadságával és a stílusos megjelenéssel.

52 900 Ft

Len kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.