Oldalt megkötős ruha

Oldalt megkötős ruha

Azonosító: 057

Ez az oldalt izgalmasan megkötős ruha egy különleges és stílusos választás. A ruha kerek nyakkivágással rendelkezik, a szoknya felső része pedig bővülő szabású, így könnyed és légies hatást kelt.

A ruha izgalmas részlete a megkötő, amely a derekán található. Ez a megoldás lehetővé teszi a derekánál történő szűkítést, amely formálja a sziluettet és kiemeli a derekat. Ezáltal erősíti a nőies megjelenést és finoman hangsúlyozza a női vonalakat.

Az oldalt megkötős ruha tökéletes választás lehet olyan alkalmakra, ahol szeretnél különleges és stílusos megjelenést biztosítani. Legyen szó egy esti eseményről, baráti összejövetelről vagy akár egy romantikus randevúról, ez a ruha biztosan magára vonja a figyelmet.

51 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.