Oldalt ráncolt A-vonalú szoknyás ruha – Petite

Oldalt ráncolt A-vonalú szoknyás ruha – Petite

Azonosító: 928 A Petite

Rafinált szabású alapdarab, különösen nőies, japán ujjas megoldással. Az oldalán található finom ráncolásoknak köszönhetően igazi jollyjoker fazon, valamennyi testalkat számára. Kiemeli, amit szeretnél, és elrejti, amit szükséges. Az A-vonalú szoknya finom és könnyed hatást kölcsönöz a fazonnak.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül) akkor válaszd a „Petite” szabást ebből a fazonból. A „Petite” darab felső- és alsórésze is rövidebbre van szabva, mint a normál méretezés esetén, így arányaiban csinosabban fog állni rajtad.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.