Oldalt ráncolt maxiruha

Oldalt ráncolt maxiruha

Azonosító: 928 H

Ez a rafinált szabású földig leomló ruhaköltemény különösen nőies és egyedi stílust képvisel japán ujjas megoldásával. Az oldalán található finom ráncolásoknak köszönhetően igazi jollyjoker darab, amely szépen kiemeli az alakodat és elrejti, amit szükséges. A földig érő fazon tovább fokozza a ruha romantikus megjelenését, amelyben igazi hercegnőnek érezheted magad. A szoknya hossza és a finom ráncolások kombinációja harmonikus és elegáns hatást eredményez.

Ez a ruha tökéletes választás lehet különféle alkalmakra, legyen szó esküvőről, báli estéről vagy akár egy romantikus randevúról. Az egyedi és nőies stílusával garantáltan emlékezetessé teszi megjelenésedet, és a karcsúsító hatása kiemeli a derekadat. Bármilyen testalkattal rendelkezel, ez a ruha szépen illeszkedik és előnyösen formálja az alakodat. Az elegáns és romantikus megjelenést kiegészítheted a megfelelő kiegészítőkkel és cipővel, hogy teljesen elkápráztasd a környezetedet.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.