Oldalt ráncolt ruha A-vonalú szoknyával

Oldalt ráncolt ruha A-vonalú szoknyával

Azonosító: 060 A

Egy rafinált és izgalmas szabású alapdarab, amely különlegessége abban rejlik, hogy megfelelően kiemeli és hangsúlyozza az alakodat. Az oldalán található finom ráncolásoknak köszönhetően az egyedi fazon a testalkatodhoz igazodik, és előnyösen formálja azt. Az A vonalú szoknya pedig tovább fokozza a ruha könnyed és nőies hatását, amely eleganciát és stílust kölcsönöz a viselőjének. A ruha kiemeli azokat a területeket, amelyeket szeretnél hangsúlyozni, és diszkréten elrejti azokat, amiket inkább eltakarnál.

Összességében ez egy igazi jollyjoker ruha, amely sok alkalomra megfelelő választás lehet, és biztosan magabiztosan és stílusosan fogsz benne mutatni.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.