Oldalt ráncolt ruha A-vonalú szoknyával

Oldalt ráncolt ruha A-vonalú szoknyával

Azonosító: 060 A

Egy rafinált és izgalmas szabású alapdarab, amely különlegessége abban rejlik, hogy megfelelően kiemeli és hangsúlyozza az alakodat. Az oldalán található finom ráncolásoknak köszönhetően az egyedi fazon a testalkatodhoz igazodik, és előnyösen formálja azt. Az A vonalú szoknya pedig tovább fokozza a ruha könnyed és nőies hatását, amely eleganciát és stílust kölcsönöz a viselőjének. A ruha kiemeli azokat a területeket, amelyeket szeretnél hangsúlyozni, és diszkréten elrejti azokat, amiket inkább eltakarnál.

Összességében ez egy igazi jollyjoker ruha, amely sok alkalomra megfelelő választás lehet, és biztosan magabiztosan és stílusosan fogsz benne mutatni.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

53 900 Ft

Petite

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.