Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Azonosító: 060 B Petite

Rafinált szabású alapdarab. Az oldalán található finom ráncolásoknak köszönhetően igazi jollyjoker fazon, valamennyi testalkat számára. Kiemeli, amit szeretnél, és elrejti, amit szükséges. Az egyenes szabású szoknya különösen dögössé teszi.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül) akkor válaszd a „Petite” szabást ebből a fazonból. A „Petite” darab felső- és alsórésze is rövidebbre van szabva, mint a normál méretezés esetén, így arányaiban csinosabban fog állni rajtad.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.