Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Azonosító: 060 B Petite

Az említett ruhadarab valóban rafinált és sokoldalú. A finom ráncolások az oldalán egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöznek a ruhának, és lehetővé teszik, hogy a ruha könnyedén alkalmazkodjon a testalkathoz. Ezáltal kiemelheted azokat a területeket, amiket szeretnél és diszkréten elrejtheted azokat, amiket inkább eltakarnál.

A különleges fazonban a szoknya egyenes vonalvezetése ad egy dögös és nőies megjelenést. Ez a szabás különösen előnyös lehet, hiszen hozzájárul az alakod formálásához és kiemeléséhez.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

Összességében ez a ruhadarab egy elegáns és stílusos alapdarab, amelyet könnyedén variálhatsz különböző kiegészítőkkel és ruhadarabokkal. Bátran viselheted mindennapi viseletként vagy különlegesebb alkalmakra is. A rafinált szabás és az egyedi részletek segítségével biztosan magabiztos és vonzó megjelenést érhetsz el.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.