Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Azonosító: 928 B Petite

Ez a kisruha valóban egy rafinált és nőies választás. A japán ujjas megoldás egy különleges részlet, amely fokozza a ruha egyediségét és vonzerejét. Az oldalán található finom ráncolások pedig további előnyt jelentenek, hiszen segítenek az alak formálásában és elrejtik a kényesebb területeket.

Az egyenes szabású szoknya pedig extra dögössé teszi az összhatást. Az egyenes vonalak hangsúlyozzák a testalkatot és egyensúlyt teremtenek a felső- és alsótest között. Ezáltal csinos és vonzó megjelenést nyújt.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül), javaslom a „Petite” méretváltozatot. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

Ez az alapdarab sokoldalú és könnyen kombinálható. Bátran viselheted különböző alkalmakkor és stílusokban. Legyen szó egy elegáns rendezvényről vagy egy laza hétköznapi szettről, ez a ruha garantáltan lenyűgöző megjelenést biztosít számodra.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.