Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 060 B

Egy rafinált és izgalmas szabású alapdarab, amely stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Különlegessége az oldalán található finom ráncolásokban rejlik, melynek köszönhetően a fazon igazi jollyjoker, mivel a testalkattól függetlenül előnyösen formálja az alakot.

Ezenkívül a ruha egyenes szabása különleges dögösséget ad neki. Az egyenes szoknya vonalai kiemelik az alakod vonalait, és egy magabiztos és vonzó megjelenést kölcsönöz. A finom ráncolásokkal kombinálva ez a ruha garantáltan vonzó és figyelemfelkeltő lesz. A ruha képes kiemelni azt, amit szeretnél, és elrejteni azt, amit szükséges, így biztosítva a megfelelő hangsúlyokat, az alak optikai formálását és a magabiztosságodat a viselése során.

Összességében ez egy stílusos és dögös ruha, amelyben határozottan és elegánsan fogsz tündökölni, és amely kiváló választás lehet olyan alkalmakra, ahol szeretnéd kiemelni egyediségedet és vonzerődet.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

53 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.