Palazzo nadrág

Palazzo nadrág

Azonosító: 216

Íme a mi titkos fegyverünk, ami minden női szettet feldob és a maximumot hozza ki minden testalkatból! A palazzo nadrágunk magas derekú és bővülő szárú, egy igazi nőiesség-bomba! Elegáns, kényelmes és olyan sokoldalú, hogy garantáltan a kedvenced lesz!

Az elképesztően vagány szabásminta a lábakat optikailag meghosszabbítja, kiemelve a női sziluett szépségét. Hidd el, ez a palazzo nadrág a tested legjobb barátja lesz! A derékrész hátul gumipánttal lett kiegészítve, így minden helyzetben tökéletes kényelmet nyújt.

És hogy a dolgok még jobban alakuljanak, a palazzo nadrágunk a kényelemre és a praktikumra összpontosít, de közben az eleganciát sem feledi el! Ez az a darab, amelyet szívesen felvehetnél akár egy fontos tárgyalásra, akár egy szívdöglesztő vacsorára, minden alkalomra tökéletes választás.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.