Palazzo nadrág

Palazzo nadrág

Azonosító: 216

Nőies szabású, magas derekú, bővülő szárú nadrág. Elegáns, kényelmes és sokoldalú, minden szettet feldob és mindenféle testalkatból kihozza a maximumot. A palazzo nadrág szabásmintája a láb meghosszabításával a tökéletes megoldás a női sziluett szépségének kidomborítására. A derékrész hátul gumipánttal kiegészített, ez biztosítja a teljes kényelmet viselése során. A palazzo a kényelemre és a praktikumra összpontosít, mindezt az elegancia feláldozása nélkül.

44 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.