Pörgős midiszoknya

Pörgős midiszoknya

Azonosító: 218 M

A gumis derekú, fokozatosan bővülő midiszoknya valóban időtlen alapdarab, amely sokféle stílushoz és alkalomhoz illeszkedik.  Ezt a szoknyát bármilyen alkalomra felveheted. Egy egyszerű pólóval és tornacipővel hétköznapi viseletként is remekül mutat, de egy elegáns blúzzal és magassarkú cipővel esti rendezvényekre is tökéletes választás. A pörgős midiszoknya ötvözi a kényelmet és a stílust, így mindenkinek ajánlom, aki szereti a divatos, mégis kényelmes ruhadarabokat.

44 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.