Pörgős szoknya

Pörgős szoknya

Azonosító: 218 R

Képzeld el, hogy van egy olyan ruhadarabod, ami minden helyzetben és minden alkalomhoz passzol – ez a gumis derekú, fokozatosan bővülő rövid szoknya. Ez a szoknya igazi időtlen alapdarab, mely sokféle stílushoz és alkalmi eseményhez illeszkedik.

Hétköznapi viseletként egyszerűen kombinálhatod egy kényelmes pólóval és tornacipővel, így garantáltan stílusosan indul a napod. Ugyanakkor, ha esti rendezvényre készülsz, csak cseréld le egy elegáns blúzzal és magassarkú cipővel, és azonnal „party-kész” leszel.

A gumis derék és a fokozatos bővülés kényelmet és mozgásszabadságot biztosít, így nem csak csinos, hanem rendkívül komfortos viselet is. Tehát, ha olyan divatos ruhadarabra vágysz, amely nem csak jól mutat, hanem kényelmes is, akkor ez a pörgős rövid szoknya pontosan neked való. Minden nő számára ajánljuk, aki stílusos és kényelmes öltözködésre vágyik. A szoknya hosszát minden esetben a magasságodnak megfelelően az igényeid szerint tudjuk alakítani.

39 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.