Pörgőszoknyás ruha

Pörgőszoknyás ruha

Azonosító: 051

Mélyebb kerek dekoltázzsal rendelkező pörgős szoknyás kisruhánk bájos és romantikus alapdarab, amely tökéletesen illik a nőies és elegáns stílushoz. A mélyebb kerek dekoltázs hangsúlyozza a nyakvonalat, és vonzó megjelenést kölcsönöz. A pörgőszoknya pedig könnyed és légies hatást ad a ruhának, amely még romantikusabbá teszi a megjelenést. Ez a ruhadarab tökéletes választás lehet különleges alkalmakra, de akár a mindennapokban is stílusosan és csipetnyit romantikusan viselhető.

49 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.