Rakott maxiszoknya

Rakott maxiszoknya

Azonosító: 206 H

Hosszú, földig érő szoknya, melyben garantált az elegáns megjelenés. Az elejébe és a hátuljába is ügyesen elhelyezett hajtások lendületet adnak ennek a varázslatos ruhadarabnak, mely könnyedén lebeg körülötted anélkül, hogy a csípődet erősítenék. Ez az elegáns fazon igazán előnyös, ha a derekadat szeretnéd hangsúlyozni.

Kitűnő választás ez a maxiszoknya estélyekre, elegáns rendezvényekre vagy akár romantikus randevúkra is, de egy hétköznapot is megfűszerezhetsz vele könnyedén amikor egy kis extra nőiességre vágysz.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.