Ráncolt A-vonalú szoknya

Ráncolt A-vonalú szoknya

Azonosító: 212

Ez a szoknya egyszerre elegáns és kényelmes, hiszen az alja nincsen teljesen beszűkítve így szabadon lépkedhetsz benne. De ami igazán különlegessé teszi, az az oldalán keresztbe futó finom ráncolás, ami nemcsak díszítőelem, hanem jótékonyan ápol és eltakar is.

Az A-vonalú szoknya szabása számos előnyt kínál. Az alul bővülő fazon lehetővé teszi a kényelmes mozgást, így ideális választás aktív mindennapjaidhoz. Emellett az oldalán található ráncolás segít elrejteni vagy diszkrétebben kezelni bizonyos területeket, amelyekre kevésbé szeretnél fókuszálni.

Ez a szoknya kiválóan mutat minden testalkaton, de különösen ajánlott azoknak, akiknek a körte alakú testalkatuk van. Az A-vonalú szabás karcsúsítja a derékrészt és egyensúlyt teremt az alsó- és felsőtest között, így kiemelve a nőiességet és előnyösen hangsúlyozva az alakot.

Viselheted az A-vonalú szoknyát különleges alkalmakra vagy akár a mindennapokban is.

38 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.