Ráncolt ceruzaszoknya

Ráncolt ceruzaszoknya

Azonosító: 211

Egyenes szabású szoknya, amelyben kényelmesen tudsz mozogni, hiszen az alja nincs teljesen beszűkítve. Az oldalán keresztbe futó finom ráncolás nemcsak jótékonyan ápol, hanem egyben eltakar is.

Ez a stílusos darab előnyös minden testalkatnak, kiemeli az alakod vonalait, miközben elrejti a kisebb hibákat. Viselheted hétköznapi viseletként vagy elegánsabb alkalmakra is, így tökéletes választás mindennapos használatra és különleges eseményekre egyaránt.

39 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.