Átlapolt, rövid ujjas overál

Átlapolt, rövid ujjas overál

Azonosító: 037 R

Az átlapolt felsőrészes, rövid ujjú overál magasított derékrésszel remek választás, ha egy vagány, kényelmes és ugyanakkor nőies megjelenést szeretnél. Az átlapolás a felsőrészen érdekes részletet ad a ruhának, és a rövid ujjak frissességet és könnyedséget sugallnak. A magasított derékrész kiemeli a derekat, ezzel előnyösen formálva az alakot.

Az overál ötvözi a lazaságot és a stílust, így tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy akár különböző rendezvényekre. Kényelmes anyaga és egyedi megjelenése révén magabiztosan érezheted magad benne és garantáltan vonzó megjelenést nyújt.

57 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.