Szűkített blézer

Szűkített blézer

Azonosító: 302

Az alakot kiemelő fazonja csodálatosan hangsúlyozza a derekat, így garantáltan nőies és elegáns megjelenést biztosít.

Ez a blézer igazi praktikus darab is. Az elején elhelyezett két francia kapocs lehetővé teszi, hogy szabadon válassz az elegáns vagy laza megjelenés között. Egy mozdulattal döntheted el hogyan szeretnéd viselni.

A válltömés tovább fokozza a blézer eleganciáját és vonalvezetését, de ne aggódj, ha nem kedveled a tömést, mert egyszerűen eltávolítható, ha szeretnéd.

Ez a blézer szinte minden testalkatnak előnyös. Kiemeleheti a derék vonalát, és a szűkített fazon a női formákat csodásan hangsúlyozza. Viseld munkahelyi megbeszéléseken, üzleti találkozókon vagy akár egy romantikus vacsorán is. Ezzel a blézerrel mindig remekül fogsz kinézni és magabiztosan fogod magad érezni.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.