Téglalap szoknyás nyitott hátú ruha

Téglalap szoknyás nyitott hátú ruha

Azonosító: 912

Ha egy olyan ruhát keresel, ami elegáns és egyben izgalmas is, akkor ez a téglalap alakú szoknyával rendelkező V nyakú és ujjatlan felsőrészt kínáló ruha tökéletes választás számodra. A szoknya téglalap alakja és a lágyan leomló anyag tökéletesen kiegészítik egymást, hogy lenyűgöző megjelenést biztosítsanak. A V nyakvonal hangsúlyozza a dekoltázst, míg az ujjatlan kivitel eleganciát kölcsönöz a ruhának.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.