Teljesen átlapolt csodaruha

Teljesen átlapolt csodaruha

Azonosító: 058

A teljesen átlapolós kisruha egy rendkívül sokoldalú és praktikus darab. Az átlapolós stílus lehetővé teszi, hogy könnyedén becsomagold magad a ruhába, és a megkötőpánttal szabályozd a bőséget és a fazon alakját.

Ez a ruha kiváló választás lehet a nyári napokon, amikor szeretnél egy könnyed, légies megjelenést elérni. Viselheted önmagában, a megkötőpánttal rögzítve, hogy kiemeld a derekad és hangsúlyozd a nőies vonalaidat. Ezenkívül a ruhát akár mellényként is viselheted, egy felső vagy póló fölött. Egyszerűen kösd meg a megkötőpántot a kívánt módon, és hagyd, hogy a ruha könnyedén lebegjen a testeden, kiegészítve a szettet és egy kis extra stílussal.

Bátran kísérletezz a megkötőpánt különböző stílusú és méretű kötésekkel, hogy a testedre szabott megjelenést érj el. Ez a ruha biztosan sok lehetőséget kínál az öltözködési variációkra és stílusokra, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb kombinációt.

Élvezd a rugalmasságot és sokoldalúságot, amit a teljesen átlapolós kisruha kínál.

51 900 Ft

XL

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.