Palazzo overál

Palazzo overál

Azonosító: 915

Egy stílusos és magabiztos választás! Ez az ujjatlan, szűkebb felsőrészes overál egy fokozatosan bővülő nadrággal kombinálva varázsol bohém és elegáns megjelenést viselőjének. A ruha könnyedén simítja a testet, miközben a lendületes palazzo szárak eleganciát sugároznak. Ez a ruhadarab nem csak divatos, de rendkívül kényelmes is, így ideális választás mindennapi viseletnek vagy akár egy különlegesebb alkalmakra is.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.