Tulipán ruha

Azonosító: 046

Ez az egyik legelegánsabb és dögösebb darabunk, amelynek felső és szoknyarésze átlapolt stílusban készült. Az átlapolt felsőrész finoman öleli körbe a testet, kiemelve a női vonalakat, és elegáns megjelenést kölcsönöz. A tulipánszirmokra emlékeztető szoknyarész szintén átlapolt, és kecsesen szűkített, ami tovább hangsúlyozza a testalkatot és nőies hatást kelt. Ez a kombináció tökéletes összhangot teremt az elegancia és a dögös megjelenés között. Bármilyen alkalmi eseményen vagy esti rendezvényen igazán lenyűgöző megjelenést biztosít. Nem utolsó sorban pedig a legtökéletesebb randi szett. 🙂

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.