Álló nyakú, ujjatlan felső

Álló nyakú, ujjatlan felső

Azonosító: 315

A japán ujjas, álló nyakkivágású, szűkebb szabású felsőrész valóban egy különleges és izgalmas darab, amelyben a japán ujjas megoldás és a „hercegnős” nyaki rész különösen figyelemfelkeltő hatást kölcsönöz.

Az álló nyakkivágás fokozza a felső különlegességét. Ez a nyakkivágás hangsúlyozza a nyakat és a dekoltázst, emelve a viselő nőiességét és eleganciáját. A „hercegnős” jelző pedig további romantikus és stílusos elemre utal, ami még inkább kiemeli a felső exkluzivitását. A szűkebb szabás pedig karcsúsító hatással bír. A testhez simuló fazon hangsúlyozza az alakot, kiemeli a női vonalakat, és biztosítja az illeszkedést a testhez – ezzel együtt a felső még mindig kényelmes viselet marad.

Ez a felső tökéletes választás lehet olyan alkalmakra, ahol szeretnéd magad kiemelni és különlegesen mutatni.

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.