Ujjatlan harangruha

Azonosító: 947

Ez a ruha egy letisztult stílust képvisel, melyet alaposan kidolgozott szabásvonalakkal gazdagítottunk. A finoman ívelt kivágás elegánsan nyújtja meg a felsőtestet, nem az általánosan megszokott kerek nyakmegoldás, de ugyanakkor nem túl mélyen dekoltált, így tökéletes harmóniát teremt a nőiesség és a kényelem között. Hasonlóképpen a ruha hátoldalán is egy ívelt vonal fut végig, figyelve arra, hogy a fehérnemű pántok diszkréten rejtve maradjanak.

A hosszanti szűkítések nem csak a ruha formáját csinosítják, hanem optikailag is karcsúsítják a sziluettedet és rendkívül előnyösen mutatnak. A szoknya deréktól dinamikusan bővül, finoman takarva az esetlegesen érzékeny területeket, miközben romantikus és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez az igazi kifinomultság, melyet minden hölgy értékelni fog, figyelembe véve a testalkatok változatosságát.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.