Ujjatlan megkötős ruha

Ujjatlan megkötős ruha

Azonosító: 053

Egy vagány és stílusos választás! Az ujjatlan, V nyakú felsőrész elegáns és nyárias megjelenést kölcsönöz a ruhának. Az A-vonalú szoknya pedig könnyed és nőies hatást ad a fazonnak. A különleges megkötő pedig egyedi részletet és játékosságot visz a ruhába, amely kiemeli az egyediségedet és stílusodat és elrejti amit szükséges. 🙂

Ez az alapdarab tökéletes választás lehet számos alkalomra, legyen az egy nyári buli vagy egy elegánsabb esemény.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.