Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha – Petite

Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha – Petite

Azonosító: 063 C – Petite

Az említett kisruha egy klasszikus és stílusos választás. Az ujjatlan és csónak nyakú felsőrész elegáns és egyszerű, ami lehetővé teszi, hogy a figyelem a fazon vonalvezetésére összpontosuljon. A szoknya A-vonalú szabása pedig előnyös a testalkat szempontjából, mivel finoman formálja az alakot és egyensúlyt teremt.

Az oldalán végigfutó finom ráncolás további előnyt jelent. Ez a részlet nemcsak szép megjelenést kölcsönöz a ruhának, hanem segít az alak formálásában és diszkréten eltakarja az esetlegesen kényesebb területeket is.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül), akkor a „Petite” méretváltozatot javaslom. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

Ez a kisruha egy sokoldalú alapdarab, amelyet könnyedén kombinálhatsz különböző kiegészítőkkel és cipőkkel a megfelelő alkalomhoz. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy laza hétköznapi szett összeállításáról, ez a ruhadarab biztosan stílusos és vonzó megjelenést nyújt.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.