Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha – Petite

Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha – Petite

Azonosító: 063 C – Petite

Klasszikus vonalvezetésű, ujjatlan, csónak nyakú kisruha, A-vonalú szoknyával kiegészítve. Egyszerű és nagyszerű, nélkülözhetetlen alapdarab. Az oldalán végigfutó, finom ráncolásnak köszönhetően formálja az alakot, ápol és eltakar.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül) akkor válaszd a „Petite” szabást ebből a fazonból. A „Petite” darab felső és alsórésze is rövidebbre szabott, mint a normál méretezés esetén, így arányaiban csinosabb fog állni rajtad.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.