Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha

Ujjatlan oldalt ráncolt A-vonalú ruha

Azonosító: 063 C

Készülj fel az eleganciára és kényelemre ezzel a klasszikus vonalvezetésű ujjatlan kisruhával! Az A-vonalú szoknya tökéletesen kiegészíti a csónak nyakú felsőrészt, létrehozva egy egyszerű és mégis lenyűgöző alapdarabot. De ez még nem minden!

Az oldalán végigfutó finom ráncolásnak köszönhetően ez a ruha nemcsak formálja az alakodat, hanem ápol és eltakar is. Szuper trükk, ugye? Az alakformáló hatás mellett megőrzi a természetes eleganciádat és még egy kis rejtélyességet is kölcsönöz.

Ezt a ruhát szinte bármilyen alkalmakra felveheted. Legyen szó randevúról, buliról vagy akár egy koktélpartiról, mindig jól fogod magad érezni benne. Emeld ki stílusodat és ragyogj bátran a különleges vonalvezetésnek köszönhetően.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.