Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Azonosító: 063 D – Petite

Klasszikus vonalvezetésű, ujjatlan, csónak nyakú kisruha, ceruzaszoknyával kiegészítve. Egyszerű és nagyszerű, nélkülözhetetlen alapdarab. Az oldalán végigfutó, finom ráncolásnak köszönhetően formálja az alakot, ápol és eltakar.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül) akkor válaszd a „Petite” szabást ebből a fazonból. A „Petite” darab felső és alsórésze is rövidebbre szabott, mint a normál méretezés esetén, így arányaiban csinosabb fog állni rajtad.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.