Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával – Petite

Azonosító: 063 D – Petite

Klasszikus vonalvezetésű, ujjatlan, csónak nyakú kisruha és ceruzaszoknya kombinációja egy egyszerű és nagyszerű, nélkülözhetetlen alapdarab, amely sokféle alkalomra és stílushoz passzol.

A csónak nyakú felsőrész elegáns és időtlen megjelenést kölcsönöz a ruhának. Az ujjatlan kialakítás pedig még inkább kiemeli a vállakat és a dekoltázst, megteremtve a nőies és elegáns hatást. A felső oldalán végigfutó finom ráncolásnak köszönhetően szépen formálja az alakot és az anyag finoman ápol és takar. A kisruha alját pedig egy ceruzaszoknya egészíti ki, amely a test vonalait követi, és kiemeli az alakot. Ez a szűkebb szabású szoknya elegáns és vonzó megjelenést biztosít, és tökéletesen harmonizál a klasszikus felsőrésszel.

Amennyiben alacsonyabb vagy (160 centiméter körül), ajánlott választani a „Petite” szabást ebből a fazonból. A „Petite” darab felső- és alsórésze rövidebbre van szabva, hogy arányaiban csinosabban álljon rajtad. Ez segít megőrizni az arányokat és a harmonikus megjelenést a kisruha és a ceruzaszoknya viselésekor.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.