Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Ujjatlan oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 063 D

Ez az egyszerű és nagyszerű alapdarab nélkülözhetetlen minden nő gardróbjában. Az oldalán végigfutó finom ráncolás nemcsak formálja az alakot, hanem elegáns módon ápol és eltakar is. Ez a ruha segít kiemelni és hangsúlyozni a legszebb vonalaidat, miközben megőrizheted természetes formáidat és adhatsz egy kis titokzatosságot a megjelenésednek.

Az sokoldalúsága miatt ez a ruha remekül bevethető számtalan eseményen és könnyedén alkalmazkodik a különböző helyzetekhez. Legyen szó egy elegáns üzleti találkozóról, baráti összejövetelről vagy akár esti randevúról, mindig kifogástalan leszel benne. A klasszikus vonalvezetés és a finom részletek garantálják, hogy mindig elegáns és stílusos megjelenést nyújts. Ez az alapdarab mindig helytáll és magabiztos megjelenést biztosít bármilyen eseményen vagy kalandban, amivel szembe találod magad.

Ez a kisruha valóban kiemel a tömegből, és garantáltan magabiztosan fogsz tündökölni minden pillanatban. A letisztultsága és eleganciája a megfelelő kiegészítőkkel és stílusos cipővel könnyedén variálható, így mindig egyedülálló és kifinomult megjelenést érhetsz el vele.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

51 900 Ft

Petite

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.