V nyakú homokóra ruha

V nyakú homokóra ruha

Azonosító: 934 VR

Népszerű szabású ruhánkat elkészítettük V-nyakú változatban is. A V-nyakú felsőrész elegáns és klasszikus vonalvezetést biztosít, kiemelve a dekoltázst és a nyakat. Ez a változat tökéletes választás lehet különleges alkalmakra, estélyekre vagy akár elegánsabb rendezvényekre, ahol szeretnél kiemelkedően nőiesnek és stílusosnak tűnni.

Az A-vonalban bővülő szoknya, a rövid ujjak és a gumis ráncolás a derékvonalban hangsúlyozza és elősegíti a homokóra alakot, garantálva a nőies és vonzó megjelenést.

Ne feledd, hogy a ruhák sokoldalúak és különböző stílusokat képesek megtestesíteni. Ha szeretnéd egy kicsit lezserebbé tenni a megjelenést és egy sportosabb, laza napra készülsz, párosíthatod az edzőcipővel vagy más sportos lábbelivel. Ez a kombináció egyedi és trendi megjelenést kölcsönöz a ruhának, és lehetővé teszi, hogy stílusodat kifejezd a mindennapi viseletben is.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.