V nyakú megkötős ruha

V nyakú megkötős ruha

Azonosító: 052

A V nyakkivágású, A-vonalú szoknyás ruha egy bájos, nőies de egyben vagányabb választás. Az elegáns V alakú nyakkivágás kiemeli a dekoltázst, és egy időtlen vonalvezetést kölcsönöz a ruhának. Az A-vonalú szoknya pedig könnyed és légies hatást kölcsönöz a megjelenésnek. A ruha derekán található különleges megkötő egyedi részletet ad, és lehetővé teszi, hogy testre szabjad a derékbőséget, így még jobban kiemelve az alakodat. Az ujjak könyök felett végződnek, ezáltal a karokat karcsúsítják és hosszabbítják optikailag, valamint a derékra irányítják a figyelmet – a megkötővel egyidejűleg.

Ez a ruhadarab tökéletes választás lehet különleges eseményekre, esti rendezvényekre vagy akár elegánsabb hétköznapi szettekhez is. Egy igazi stílusos és nőies megjelenést biztosít, miközben kényelmes és könnyed viselet.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.