V nyakú pörgőszoknyás ruha

V nyakú pörgőszoknyás ruha

Azonosító: 070

A romantikus hangulatot kölcsönző pörgős szoknyás ruha V nyakkivágással egy igazán bájos és nőies választás. Ez a ruhadarab különleges részletekkel rendelkezik, amelyek fokozzák annak vonzerejét és megjelenését. A ruha derekán elhelyezkedő vastagabb és ívelt szabású pánt segít kiemelni és karcsúsítani az alakot. Ez a megoldás segít definiálni a derekat, és hangsúlyozza a női sziluettet. A pánt egyúttal stabilitást is biztosít a ruhának, és megakadályozza, hogy a ruha elcsússzon.

A mellrészen található apró hajtások további különlegességet adnak a ruhának. Ezek a finom részletek díszítik és textúrát kölcsönöznek a mellrésznek, így még érdekesebbé teszik a megjelenést.

A szoknya elején lévő praktikus hajtás segít abban, hogy az anyag szépen fodrozódjon és pörgős esést kapjon. Ez a részlet fokozza a ruha romantikus jellegét és könnyed, légies hatást kölcsönöz neki. A fodrozódó szoknya csodálatos mozgást ad a ruhának, amikor mozgásban vagy sétálás közben vagy.

Ez a ruha tökéletes választás különleges alkalmakra, de akár hétköznapi megjelenéseket is feldobhat vele. Viselheted egy elegáns eseményen vagy akár egy romantikus randevún is. A V nyakkivágás és a pörgős szoknya kombinációja kifejezi a nőiességet és a játékos eleganciát.

52 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.