Kukkants be hozzánk!

Showroom

Budapesti bemutatótermünkbe érkezve egy igazi csodaországba csöppenhetsz amelyben megtalálod a szivárvány valamennyi árnyalatát.

Budapesti bemutatótermünkbe érkezve egy igazi csodaországba csöppenhetsz amelyben megtalálod a szivárvány valamennyi árnyalatát. Egy igazi színterápiában lehet részed és eltölthetsz nálam egy igazi csajos, énidős programot amely során megtaláljuk a vágyott ruhádat. Vendégül látlak egy teával vagy kávéval és miközben megpihensz nálam a szakmai tudásom legjavával igyekszem segíteni téged a választásban.

A showroomban megtalálható valamennyi elérhető fazonunk. Többségében minidig igyekszem az évszaknak megfelelő darabokat tartani készleten, de azonból minél több színt. Az összes árnyalatunk szezontól függetlenül megtalálható kiállítva, ezért minden szín fel tudsz próbálni illetve jó pár limitált darabra is bukkanhatsz ha személyesen látogatsz el hozzám a bemutatóterembe.

Kukkants be a showroomba

Foglalj időpontot a Showroomba!

Kattints a lenti gombra, ha időpontot szeretnél foglalni Ruhapróbára a Showroomba.

Időpontfoglalás

A showroomunk nem utcafronton található, hanem egy csendes és nyugodt lakásban. Kijelölt próbanapokon tudsz belátogatni hozzám – ezeken a napokon előzetes bejelentkezés szükséges annak érdekében, hogy maximálisan tudjak rátok figyelni, teljeskörűen segíthessek a választásban és igazán kényelmesen érezzétek magatokat nálam.

Próbanapok

  • Keddenként 10:00-15:00 óra között
  • Csütörtökönként 13:00-19:00 óra között

(A ruhapróbák teljesen ingyenesek és semmilyen kötelezettséggel nem járnak.)

Hamarosan itt fogsz tudni időpontot foglalni

Addig is a CABALA facebook oldalán tudsz időpontot foglalni a showroomba.

Foglalj időpontot a Showroomba!

Elhelyezkedés

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 20. 4. emelet (23-as kapucsengő) 

A showroomunk a 11. kerületben található – Karinthy Frigyes út 20. szám alatt. Érkezéskor a 23-as kapucsengőt kell megnyomnotok és a 4. emeleten találtok meg minket. (Van lift a házban)

Parkolás

Parkolás a főútról nyíló kis utcákban lehetséges, általában mindig találni szabad parkolóhelyet, de ha biztosra mennél akkor 5 perc sétára található az Allee Bevásárlóközpont ahol kényelmesen le tudod parkolni az autódat.

Keresés

Várj!

Szeretnéd jobban megismerni a színtípusokat, és hogy mely színeink állnának jól rajtad?​

Készítettem egy 40 oldalas ebookot, amiben bemutatom a 4 színtípust és hogy mely színeink mutatnak jól az egyes színtípusokon. Ezenfelül még pár remek tippet is leírok, amivel feldobhatod a megjelenésedet.

Feliratkozol cserébe a hírlevelemre, hogy értésülhess legfrissebb CABALA-val kapcsolatos hírekről és akciókról?

Melyik színtípusba tartozol?