Kukkants be hozzánk!

Showroom

Budapesti bemutatótermünkbe érkezve egy igazi csodaországba csöppenhetsz amelyben megtalálod a szivárvány valamennyi árnyalatát.

Budapesti bemutatótermünkbe érkezve egy igazi csodaországba csöppenhetsz amelyben megtalálod a szivárvány valamennyi árnyalatát. Egy igazi színterápiában lehet részed és eltölthetsz nálam egy igazi csajos, énidős programot amely során megtaláljuk a vágyott ruhádat. Vendégül látlak egy teával vagy kávéval és miközben megpihensz nálam a szakmai tudásom legjavával igyekszem segíteni téged a választásban.

A showroomban megtalálható valamennyi elérhető fazonunk. Többségében minidig igyekszem az évszaknak megfelelő darabokat tartani készleten, de azonból minél több színt. Az összes árnyalatunk szezontól függetlenül megtalálható kiállítva, ezért minden szín fel tudsz próbálni illetve jó pár limitált darabra is bukkanhatsz ha személyesen látogatsz el hozzám a bemutatóterembe.

Kukkants be a showroomba

„Számomra a nálad tett látogatás segített rádöbbenni, hogy micsoda élmény is lehet a vásárlás. A Showroomba belépni is már egy kész katarzis volt - látni azt a rengeteg színt egyben. Színimádóként gyakran elszomorít az átlag boltok színkínálata: fekete, bézs, drapp. Élénk tél vagyok, szerintem sejted mire gondolok. 😅 Jó érzés volt, hogy csak rám szentelted a figyelmed, sorra hoztad a ruhákat egymás után. A CABALA ruhák mindig egyediek, mutatósak, nem sablon ruhák, amik szembejönnek. Gyakran kapok bókokat, ha ezeket viselem. Sokszor azt, hogy de jók ezek a színek, és hogy milyen jó, hogy én ilyen bátran viselem is őket. Én személy szerint imádom, hogy jó az anyaguk, jó érzés viselni őket a bőrünkön. Úgy mondom mindig, hogy érződik, hogy van benne anyag. 😉 Szeretem, hogy egyszínűek, így könnyen variálható a sok mintás darabommal együtt is.”
Horváth Nóra
„A showroomban is vásároltam és online is rendeltem már. Nagy tanulság volt számomra, hogy legközelebb is a vásárlást biztosan a showroomban kezdem, mert a tanácsaiddal sokkal sokoldalúbban használható darabokat sikerült választanom, mint amikor magam próbáltam választani. Van egy neon banán felsőm azt nagyon szeretem. Nélküled biztosan nem vettem volna. A ruhákat imádom. Sokoldalúan és jól kombinálhatóak. Egy bajom van, hogy a többi konfekció ruhám nem mindig passzol vele jól. Sajnálom, hogy nem találtalak meg előbb akkor kevesebb konfenkció és több CABALA ruhám lenne.”
Perkátai Katalin
„Természetesen mindig jó élmény nálad járni, mosolyogva jövök el még akkor is, ha épp nem vettem semmit. Jó veled beszélgetni, ha az időd engedi. Szeretem, hogy látod azt, hogy éppen ki az, akinek szüksége van egy kis segítségre, még akkor is, ha épp többen vagyunk nálad. Maximálisan elégedett vagyok az összes CABALA ruhámmal, szinte csak azokat hordom alapdarabként, szám szerint: 1 overál, 1 ruha, 1 kardigán, 2 blézer, 6 hosszú ujjú felső, 7 nadrág, 12 rövid ujjú felső. Önazonosnak érzem magam ezekben a darabokban, lehet játszani a színekkel, emellett letisztult, kényelmes viselet mind. Külön szeretem, hogy a legtöbb anyag nem bolyhosodik és mind színtartó. Épp ezért mindenkinek szoktam ajánlani a környezetemben a CABALA-t, akinek fontos a fenntarthatóság, hogy hazai márkától vásároljon, és az alakjához igazodjon a kiválasztott ruhája.”
Takács Szilvi

Foglalj időpontot a Showroomba!

Kattints a lenti gombra, ha időpontot szeretnél foglalni Ruhapróbára a Showroomba.

Időpontfoglalás

A showroomunk nem utcafronton található, hanem egy csendes és nyugodt lakásban. Kijelölt próbanapokon tudsz belátogatni hozzám – ezeken a napokon előzetes bejelentkezés szükséges annak érdekében, hogy maximálisan tudjak rátok figyelni, teljeskörűen segíthessek a választásban és igazán kényelmesen érezzétek magatokat nálam.

Próbanapok

  • Keddenként 10:00-15:00 óra között
  • Csütörtökönként 13:00-19:00 óra között
  • Minden második héten szombatonként is 10:00-11:00 óra között

A ruhapróbák teljesen ingyenesek és semmilyen kötelezettséggel nem járnak.

Elhelyezkedés

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 20. 4. emelet (23-as kapucsengő) 

A showroomunk a 11. kerületben található – Karinthy Frigyes út 20. szám alatt. Érkezéskor a 23-as kapucsengőt kell megnyomnotok és a 4. emeleten találtok meg minket. (Van lift a házban)

Parkolás

Parkolás a főútról nyíló kis utcákban lehetséges, általában mindig találni szabad parkolóhelyet, de ha biztosra mennél akkor 5 perc sétára található az Allee Bevásárlóközpont ahol kényelmesen le tudod parkolni az autódat.

Keresés