Találjuk meg a Te színeidet!

Színtanácsadás

Önmagunk megismerése elengedhetetlen a mindennapi életünk során, a pontos önismerethez pedig hozzátartozik az is, hogy tisztában legyünk a külső adottságainkkal, hiszen ez alapozhatja meg önértékelésünket igazán.

Mindannyian különbözőek vagyunk – még családon belül is rengeteg lehet az eltérés – és ez így csodálatos.

A legfontosabb, hogy te legyél a mérce önmagad számára, és ne mások. A megjelenésünk egyéni, nincsenek mindenkinél működő, bevált csodareceptek. A legfontosabb, hogy jobban megismerd magadat és azokat a praktikákat, amikkel a legjobb formádat hozhatod.

Szeretnélek már az elején megnyugtatni – a színtanácsadáson elhangzottak nem zárnak majd keretek közé, nem tiltanak meg semmit és nem korlátoznak semmiben, éppen ellenkezőleg. Megismered az arcodat, a természetes színeidet, megismertetem veled ezeknek a pontos tulajdonságait. Megtapasztalhatod azt, hogy mely árnyalatok illenek a legjobban hozzád, amikben igazán ragyoghatsz, különösebb erőfeszítés és órákon át tartó készülődés nélkül. Egy olyan hasznos tudást kapsz tőlem, ami a későbbiekben sokat segít majd neked a vásárlásban, a gardróbrendezésben, és az önértékelésedet is erősíti.

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat. Ebben segítek neked én.

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

Beszélgetés
Kezdetben átbeszéljük a tanácsadással kapcsolatos motivációd, és hogy miben tudlak a leginkább támogatni. Miután megismerkedtünk egymással, egy rövid elméleti rész következik. Hétköznapi példákkal, érthetően fogalmazva beavatlak a színek elméletébe. Elmagyarázom a színek legfőbb tulajdonságait és a színtípusok sajátosságait annak érdekében, hogy tisztábban átlásd a folyamatot, ami a későbbiekben a tükör előtt történik, és maradandó élmény legyen számodra.
1
Színkendőzés
Miután elméletben már profik vagyunk, kezdődhet a legizgalmasabb rész. Letakarom a ruhádat és a hajadat, hogy semmi se terelje el a figyelmünket az arcodról, és egy tükör előtt ülve színkendőket helyezek az arcod elé. Végigmegyünk minden színen. Különböző színárnyalatokat helyezek közel az arcodhoz, összehasonlítva azokat egymással. Szemügyre vesszük, hogy mely árnyalatok a legelőnyösebbek számodra. Megnézzük, hogy az élénkebb vagy a törtebb színekben érvényesülsz-e jobban. Látni fogod azt is, hogy a színek sötétebb vagy világosabb árnyalatai megfelelőbbek-e a számodra, illetve a hideg-meleg közötti különbségeket is megmutatom a kendők összehasonlításával. Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem fogod látni magadon a különbségeket. Ez a technika, ha megfelelően alkalmazzák, csodásan megmutatja az apróbb eltéréseket is, mindenki számára. A folyamat során világosan kirajzolódik majd, hogy mely színek tartoznak egyértelműen hozzád.
2
Kiértékelés
A számodra előnyös kendőket külön összegyűjtjük, és az idő előrehaladtával látni fogod, hogy ez a kupac egy harmonikus egységet alkot. A benne található színek mindegyike illik egymáshoz, és ami a legfontosabb: tökéletesen harmonizálnak veled. Ezeket a színeket csokorba fogva kristálytisztán fogod látni, hogy az adott árnyalatok mely színtípusra jellemzőek. A pontos “diagnózis” felállítása során részletesebben megismerkedünk az adott típussal, és megvizsgáljuk azt is, hogy milyen viszonyban van a személyiségeddel. Fontos kiemelnem, hogy bár színtípusunkat elsősorban fizikai tulajdonságaink és a természetes színeink alakítják, nem feledkezhetünk meg a lelki oldalról sem, amely ugyan konkrét színeken nem változtat, de egyfajta finomhangolást jelent.
3
Kipróbálás a gyakorlatban
A színtanácsadás végeztével máris kipróbálhatjuk a színeidet “élesben”. Nem csak színkendőkkel láthatod magad előtt a kiválasztott színeket, hanem mutatok a testalkatodnak megfelelő fazonú ruhákat is. Természetesen azokban az árnyalatokban, amelyeket nagyon szerettél magadon. Akár egyből összeállíthatjuk a tökéletes kabalaruhádat, amely minden részletében illeszkedik az adottságaidhoz.
4

Mikor ajánlatos eljönnöd színtanácsadásra?

Ha a fenti kérdések többségére IGENnel válaszoltál, akkor gyere, várlak!

Visszajelzések

Mi történik, ha megismered a színtípusodat?

A színtanácsadást receptre írnám fel minden nőnek élete során, mert ez az első lépcsőfok a tudatos vásárlás útján. A következő szint viszont sokszor ennél még nehezebbnek bizonyul: megtalálni ezeket a színeket a való életben – az üzletekben. A szezonok és trendek váltakozása közben nem egyszerű rábukkanni a vágyott színekre a boltok polcain, mert a kínálat sok esetben eléggé le van szűkítve az aktuális divatnak megfelelően – kivéve, ha hozzám érkezel. Nálam egész évben megtalálja minden színtípus a számára ideális színek bőséges választékát.

Szeretnéd jobban megismerni magadat?

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Megrendelés

Töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!

Keresés