Hogyan készül?

Így készül egy CABALA ruha

A ruháinkat a személyre szabhatóságuk teszi igazán különlegessé. Ez az egyediség azt jelenti, hogy ritkán készítünk hasonló ruhadarabokat hiszen valamennyien különbözünk egymástól…

A ruháinkat a személyre szabhatóságuk teszi igazán különlegessé. Ez az egyediség azt jelenti, hogy ritkán készítünk hasonló ruhadarabokat, hiszen valamennyien különbözünk egymástól, a ruháinkat pedig minden esetben a vásárlóink adottságainak megfelelően állítjuk össze és készítjük el. Így aztán a ruha valamennyi részlete tökéletesen illeszkedik majd a viselőjéhez.

Minden kabalaruhát a vásárlóink igényei alapján állítunk össze. Ez azt jelenti, hogy egyenként, kézzel szabjuk ki, majd varrjuk meg őket budapesti varrodánkban.

Ahhoz, hogy ideális alapdarabnak nevezhessünk egy ruhát rengeteg paraméternek kell megfelelni:

4 fontos paraméter alapján születik meg nálunk egy ideális CABALA ruha

1.

- Fazon -

Válaszd ki a számodra legideálisabb fazont. A választás során azt javaslom, hogy vedd figyelembe a testalkatodat, az élethelyzetedet, a munkádat és stílusodat is. Ezeknek megfelelően könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik fazont tudod a legjobban kihasználni a mindennapokban.

2.

- Szín -

A fazon kiválasztása után eldöntheted, hogy milyen színben készítsük el számodra a ruhát. Az aktuális divatszínek helyett érdemes inkább a természetes színeidet figyelembe venni, és olyan árnyalatot választani, ami a leginkább illeszkedik a színtípusodhoz, a kiválasztott fazonhoz és hozzád.

3.

- Méret -

A ruháink többségében 3 méretben készülnek. A kínálatunkban megtalálható fazonok a megadott méretek arányaihoz igazodva születtek meg, így teljesen egyedi méretben nem áll módunkban elkészíteni a ruhákat (hiszen ilyenkor elcsúsznának az arányok és nem ugyanazt az összképet kapnánk végeredményben), viszont minimális módosításokra van lehetőség annak érdekében, hogy a készülő ruhátok hossza a magasságotoknak megfelelő legyen.

Kész

CABALA
RUHA

A végeredmény pedig egy olyan ruha, ami teljes mértékben, kompromisszumok nélkül passzol hozzád, az elképzeléseidhez, az egyéniségedhez.  Egy maximálisan kihasználható alapdarab, amit minden alkalommal örömmel veszel majd ki a szekrényből.

A TE CABALA RUHÁD

Így lehet neked is CABALA ruhád!

A ruhádat összeállíthatod és megrendelheted online a webshopunkon keresztül, de a budapesti showroomunkba belátogatva személyes segítséget is kérhetsz az megfelelő részletek kiválasztásához.

Keresés

Várj!

Szeretnéd jobban megismerni a színtípusokat, és hogy mely színeink állnának jól rajtad?​

Készítettem egy 40 oldalas ebookot, amiben bemutatom a 4 színtípust és hogy mely színeink mutatnak jól az egyes színtípusokon. Ezenfelül még pár remek tippet is leírok, amivel feldobhatod a megjelenésedet.

Feliratkozol cserébe a hírlevelemre, hogy értésülhess legfrissebb CABALA-val kapcsolatos hírekről és akciókról?

Melyik színtípusba tartozol?