Hogyan készül?

Így készül egy CABALA ruha

A ruháinkat a személyre szabhatóságuk teszi igazán különlegessé. Ez az egyediség azt jelenti, hogy ritkán készítünk hasonló ruhadarabokat hiszen valamennyien különbözünk egymástól…

A ruháinkat a személyre szabhatóságuk teszi igazán különlegessé. Ez az egyediség azt jelenti, hogy ritkán készítünk hasonló ruhadarabokat hiszen valamennyien különbözünk egymástól, a ruháinkat pedig minden esetben a vásárlóink adottságainak megfelelően állítjuk össze és készítjük el, ennek megfelelően a ruha valamennyi részlete tökéletesen illeszkedik majd a viselőjéhez.

Minden kabalaruhát a vásárlóink igényei alapján állítunk össze és egyenként kézzel szabjuk ki majd varrjuk meg a budapesti varrodánkban őket.

Ahhoz, hogy ideális alapdarabnak nevezhessünk egy ruhát rengeteg paraméternek kell megfelelni:

4 fontos paraméter alapján születik meg nálunk egy ideális CABALA ruha

1.

- Fazon -

Válaszd ki a számodra legideálisabb fazont. A választás során azt javaslom, hogy vedd figyelembe a testalkatodat, az élethelyzetedet, a munkádat és stílusodat is egyaránt és ezeknek megfelelően könnyedén el tudod dönteni, hogy mely fazont tudnád a mindennapokban a legjobban kihasználni.

2.

- Szín -

A fazon kiválasztása után eldöntheted, hogy milyen színben készítsük el számodra a ruhát. Az aktuális divatszínek helyett érdemes inkább a színtípusodat, a természetes színeidet figyelembe venni és olyan árnyalatot választani ami a színtípusodhoz, hozzád és a kiválasztott fazonhoz leginkább illeszkedik.

3.

- Méret -

A ruháink többségében 3 méretben készülnek. A kínálatunkban megtalálható fazonok a megadott méretek arányaihoz igazodva születtek meg, így teljesen egyedi méretben nem áll módunkban elkészíteni a ruhákat (hiszen ilyenkor elcsúsznának az arányok és nem ugyanazt az összképet kapnánk végeredményben), viszont minimális módosításokra van lehetőség annak érdekében, hogy a magasságotoknak megfelelő legyen a készülő ruhátok hossza.

4.

- Mantra -

Az elkészült ruhádba (igény esetén, mert ez a részlet szabadon választható) egy hímzett mantrát rejtünk és ettől válik igazán kabalaruhává. A pozitív jelentésű felirat hasonló pozitív energiával rendelkezik melyet magadon viselve a napod során jótékony hatással bír. A mantrát alapesetben a ruha belsejébe, a címke alá varrjuk de természetesen bárhova máshova is kérhető. (Amennyiben máshova szeretnétek kérni a feliratot azt megjegyzésben írjátok meg a rendelés során.)

Kész

CABALA
RUHA

Végeredményben biztos lehet benne, hogy egy olyan ruha készül el számodra amely teljes mértékben – kompromisszumok nélkül – minden részletében passzolni fog hozzád és az elképzeléseidhez, ezáltal maximálisan kihasználható alapdarabbal bővülhet a szekrényed mely után minden alkalommal örömmel nyúlsz majd.

A TE CABALA RUHÁD

Így lehet neked is CABALA ruhád!

A ruhádat összeállíthatod és megrendelheted online a webshopunkon keresztül, de a budapesti showroomunkba belátogatva személyes segítséget is kérhetsz az megfelelő részletek kiválasztásához.

Keresés