Pénztár

Számlázási adatok

Megjegyzés

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Teljes átalakulás csomag  × 1 400 000 Ft
Részösszeg 400 000 Ft
Összeg 400 000 Ft (Adótartalom: 85 039 Ft ÁFA)

Ha rendelkezünk kuponkóddal, azt itt adjuk meg.

Fizetési módok

  • Bankkártyás fizetés a Stripe 100%-osan biztonságos rendszerén keresztül történik, a bankkártya adataidhoz senki sem fog hozzáférni.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Keresés

🎁 Adventi ajándék a mai napon 🎁

Advent harmadik vasárnapján egy stílusos kiegészítővel, egy átbújtatós övvel szeretnénk megajándékozni téged (13 900 Ft értékben). Az általad választott színben, hogy tökéletesen illeszkedjenek a ruhatáradhoz, és izgalmasan variálhasd vele a szettjeidet.

Nincs más dolgod, mint a mai napon 20 000 Ft felett vásárolni, és automatikusan bekerül a kosaradba, a színét pedig a megjegyzés rovatba fogod tudni megadni a rendelésnél! 😊

Így még stílusosabban ragyoghatsz a karácsonyi ünnepségeken!

🎁 Adventi ajándék a mai napon 🎁

Elérkezett az advent második vasárnapja, és ezen a különleges napon szeretnénk egy praktikus ajándékkal kedveskedni neked. 

Ma leadott vásárlásod mellé egy hasznos e-book kiadványt kapsz ajándékba, amely a kapszularuhatár összeállításáról szól. 
Ez a kiadvány segíteni fog abban, hogy hogyan hozhatsz létre egy praktikus és jól kihasználható gardróbot, amelyre mindig és minden helyzetben számíthatsz. 

Reméljük, hasznodra lesz, és örömmel használod majd!

🎁 Adventi ajándék a mai napon 🎁

Az adventi időszak első vasárnapján, amikor a hideg hónapok már beköszöntöttek, örömmel ajándékozunk neked egy kényelmes és stílusos kézmelegítőt (11 900 Ft értékben), amely segít majd felmelegedni a téli hűvösben.

Nincs más dolgod, mint a mai napon 20 000 Ft felett vásárolni, és egy puha kézmelegítő is rögtön belekerül a kosaradba, aminek a színét a megjegyzés rovatba fogod tudni megadni a rendelésnél! 😊

Így akár a legcsípősebb időben is stílusosan ragyoghatsz majd!