Vásárlási tájékoztató

Vásárlási tájékoztató

 • Személyes vásárlás után 3 napig van lehetőséged a viseletlen és még ki nem mosott ruhádat kicserélni, abban az esetben ha nem lett teljes a szerelem közted és a kiválasztott darab között – vagy ha meggondolnád magad a fazont vagy a színt illetően. Pénz visszafizetésre nincsen lehetőség.
 • Online vásárlás esetén 2 hétig van lehetőséged visszaküldeni a termékedet melynek értékét visszautaljuk vagy levásárolhatod – a visszaküldés összegét ebben az esetben a vásárlónak kell fedeznie.
 • Amennyiben a ruháknak minőségi hibája nincsen a jelzett időn túl nincsen módunkban kicserélni vagy visszafizetni a választott termékek árát.
 • A ruha vásárlásától számított 2 hónapig tudjuk vállalni a ruhán történő esetleges sérüléseket (varrás szakadás, zipzár javítás, stb.) – amennyiben az nem a rendeltetéstől eltérő használat során hibásodott meg. A megadott időn túl keletkezett sérüléseket javítását már nem tudjuk vállalni.
 • Abban az esetben, ha a terméknek nem megfelelő kezelés során baja esik, sajnos nem áll módunkban javítani vagy cserélni a terméket, ezért kérlek különösen figyelj oda rá és kezeld kellő szeretettel és elővigyázatossággal a ruháidat.
 • Amennyiben utólag szeretnél az elkészült ruháidon bármilyen módosítást kérni (felhajtás, szűkítés, stb.) fazontól függően ennek a díjja 2000.-tól 5000.- forintba kerül.

Kezelési útmutató

 • A ruhák mosása kézmeleg, kíméletes 30 ˚C -os kézi mosással ajánlott annak érdekében, hogy megőrízhessék eredeti anyagminőségüket. A ruhákat ne dörzsöld, ne csavard, mert azzal megsértheted az anyagot.
  Azt javaslom, hogy minden ruhadarabot kifordítva mossál és a klasszikus mosóporokkal szemben inkább a folyékon mosóporokat részesítsd előnyben.
  A színes ruhák elkülönítve mosd és színfogó kendő használata is ajánlott, hiszen (különösen az első mosáskor) a festett anyagok engedhetik a színüket.
 • Szárítógépben ne szárítsd – ha a szabadban szárítod a ruhákat, kerüld a közvetlen napfényt.
 • A ruhák vasalásását max 110˚C talphűmérsékletű vasalóval és kifordítva tanácsolom, de ügyes teregetés után sok fazonunk nem igényel további vasalást és szépen kirúgja magát.
 • Klóros fehérítést ne alkalmazz a ruhákon kérlek és vegytisztítás nem ajánlott.

Személyes megrendelés – egyedi kabalaruha összeállítása

A showroomunkban van lehetőséged megtekinteni és felpróbálni valamennyi fazonunkat és színünket, ahol segítek neked én is a ruhád összeállításában. A személyes rendelés leadásakor a készülő termékek összegének az 50%-át kell rendezned felém a helyszínen és ezután tudjuk elkezdeni a választott kabalaruhák készítését. A fennmaradó összeget a ruháid átvételekor kell fizetned.
A ruháid várható elkészülési ideje 1,5-2 hét. A ruháidat az elkészülésük utáni 10 napon a megadott időpontokban tudod átvenni a showroomban – ezen túlmenően GLS futárral kerülnek kiküldésre melynek összege előre utalással 1200.- utánvétel esetén pedig 1800.-

Az egyedi méret szerint készülő ruhák esetén 2000.- felárat számítunk fel, hiszen ilyenkor teljesen egyedi szabásminta alapján dolgozunk és külön a te méreted szerint készítjük el a ruháinkat. Mivel ezek a ruhák külön nektek, a ti méretetek alapján készülnek el, ezért ebben az esetben nem lehetséges utólag a vásárlástól való elállás. Köszönöm a megértéseteket!

Keresés