Különleges Csomagajánlataink

Töltsük meg a szekrényedet „szerelemdarabokkal”

Képzeld el, hogy reggel kinyitod a szekrényed ajtaját és örömmel nézel végig annak tartalmán. Gyermeki izgatottsággal kezded el kiválasztani az aznapi szettedet, hiszen mindegyik ruhadarabodat szereted és alig várod, hogy felvehesd azokat. Könnyedén találod meg az egymáshoz tökéletesen passzoló darabokat, ezáltal a reggeli készülődés egy izgalmas és örömteli programmá alakul át.

Szeretnéd, ha a te reggeleid is így indulnának?

Az egyszerűen kezelhető és szerethető ruhatár titka a tudatosságban rejlik. Amennyiben megismered és figyelembe veszed a külső és belső tulajdonságaidat a ruhadarabjaid kiválasztása során akkor megszületik egy olyan gardrób amelynek a darabjai időtállóak, remekül illeszkednek egymáshoz és hozzád – a testalkatodhoz, a színtípusodhoz, az élethelyezetedhez és a stílusodhoz. Ezt nevezzük manapság divatosan kapszulagardróbnak.

Egy jól kihasználható gardrób kialakításához nincsen szükséged tengernyi ruhára, csupán megfelelően kell kiválasztanod azokat.

Annak érdekében, hogy megtölthesd a szekrényedet „szerelemdarabokkal” különleges csomagajánlatokat állítottam össze számodra:

Csomagajánlatok

Alapozd meg ruhatáradat!

KAPSZULA CSOMAG

Ezt a csomagot ajánlom neked, ha már jártál stílustanácsadáson és szeretnéd az ott tanultak alapján „szerelemdarabokkal” megtölteni a szekrényedet.

Biztos alapokra érdemes építkezni. Így van ez az élet valamennyi területén, beleértve a ruhatárunkat is. Ezeket a biztos alapokat a színtípusodnak és testalkatodnak megfelelő alapdarabok adják meg, amelyeket könnyedén tudsz kombinálni egymással – ezáltal rengeteg szettet tudsz összeállítani velük könnyedén – valamint nem csak egymással mutatnak jól ezek a darabok hanem te is varázslatosan fogod magad érezni bennük.  Ezáltal egy maximálisan önazonos és remekül kombinálható ruhatárat építünk fel neked.

A csomag tartalma

Kapszularuhatár összeállítása szakmai segítséggel 250.000.- értékben

Testalkat elemzés

40 oldalas ismertető a kapszulagardróbról

+ ajándék 5000.- értékű Inventino ékszerutalvány

250.000.-

A csomag ára
Tölts meg a szekrényedet a számodra legelőnyösebb darabokkal!

ÚJJÁSZÜLETÉS

Ezt a csomagot ajánlom neked, ha még bizonytalan vagy benne, hogy milyen színek és fazonok állnak neked a legelőnyösebben, de szeretnéd „szerelemdarabokkal” megtölteni a szekrényedet.

Egy jól kihasználható és önazonos ruhatár felépítéséhez elengedhetetlen, hogy megismerd önmagadat – kívülről és belülről is. A program kezdetén színkendők segítségével megnézzük, hogy melyik évszaktípusba tartozol. Látni fogod, hogy mely tónusok és árnyalatok állnak neked a legjobban és ezt követően ennek megfelelően válogatjuk ki a hozzád leginkább passzoló ruhadarabokat amelyek remekül állnak majd neked és tökéletesen illeszkednek egymáshoz is. 

A csomag tartalma

Egyéni színtanácsadás

Kapszularuhatár összeállítása szakmai segítséggel 240.000.- értékben

Testalkat elemzés

40 oldalas ismertető a kapszulagardróbról

+ 1 db szabadon választott felsőrész

+ ajándék 5000.- értékű Inventino ékszerutalvány

300.000.-

A csomag ára
Feketeöves tudatos ruhatár összeállítás

TELJES ÁTALAKULÁS

Ezt a csomagot ajánlom neked, ha már jártál stílustanácsadáson és szeretnéd „szerelemdarabokkal” megtölteni a szekrényedet.

A gardróbod tartalma megmutatja kicsiben az életedet. Amennyiben úgy érzed, hogy elérkeztél oda, hogy átvarázsold és felturbózd mindezt akkor válaszd ezt a csomagot. A ruhatáradat átalakítjuk és megtöltjük olyan önazonos és teljes mértékben hozzád (és egymáshoz) illeszkedő alapdarabokkal amelyekre az életed minden területén és helyzetben számíthatsz és amelyekben önbizalommal telinek érezheted magadat. Összeállítunk neked egy időtálló – évszaktól és divattól is teljesen független – remekül kihasználható ruhatárat hozzád passzoló színes ruhadarabokból.

A csomag tartalma

Kapszularuhatár összeállítása szakmai segítséggel 450.000.- értékben

Testalkat elemzés

40 oldalas ismertető a kapszulagardróbról

+ szabadon választott ruha

+ ajándék 5000.- értékű Inventino ékszerutalvány

450.000.-

A csomag ára

Lepd meg

a szerettedet!

A csomagokat nem csak önmagad részére vásárolhatod meg de csodálatos ajándék lehet bárki számára aki meghozta a döntés és készen áll a változásra. 

Keresés