Gyapjú hosszú kabát

Gyapjú hosszú kabát

150 000 Ft

  • Szín *

  • Méret *

Leírás

Elkészítettük a kabátot, ami korábban csupán az álmainkban létezett. Megvalósítottunk benne minden olyan apró kifinomult részletet amitől igazán stílusos és nőiesnek érezheted magadat a viselése közben. Letisztult vonalai, kihajtós gallérja és az oldalában elrejtett zsebei gondoskodnak a kényelemről és a kifogástalan megjelenésről. A felsőrésze finoman szűkített és megkötő teszi hangsúlyossá a derék vonalát. A kabát fazonja egy bővebb A vonalban végződik, nevezhetjük ezért szoknya-kabátnak is, melynek köszönhetően igazi eleganciát kölcsönöz a viselőjének.
Az időtálló nőies szabásvonalakat már csak a különleges színválasztás teszi még egyedibbé.

A fotókon a modell 173 cm magas és M-es méretet visel. A kabátunk hosszát úgy álmodtuk meg, hogy térd alá érjen, így könnyedén viselhetsz alatta szoknyát és ruhát is anélkül, hogy kilógnának a kabátod alól. (Egyedi rendelés során a kabátodnak a hosszát a magasságodnak megfelelően tudjuk igazítani.)

ELÉRHETŐ SZÍNEK

  • VIVA MAGENTA
  • PÁVAKÉK
  • (Amennyiben olyan egyedi színű kabátra vágynál ami jelenleg nem található meg a kínálatunkban akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén és egyeztessünk a kívánságaidról.)

ANYAGÖSSZETÉTEL
A kabát anyaga 100% gyapjú, szatén béléssel

ÁPOLÁS
A kabát tisztítása tisztítóban ajánlott

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.