Hercegnős ruha pörgős szoknyával

Hercegnős ruha pörgős szoknyával

Azonosító: 071 A

Fedezd fel ezt a díszes szögletes kivágású, álló nyakú ruhát, ami az egyik legkülönlegesebb fazonunk! A részletgazdag szabásvonalai varázslatos megjelenést kölcsönöznek. Ez a ruha igazán figyelemfelkeltő és nőies.

A vastagabb derékpánt csodásan kiemeli az alakodat, míg a fokozatosan bővülő, pörgős szoknya romantikus bájt ad a megjelenésednek. Egyedülálló stílussal és káprázatos részletekkel rendelkezik, amelyek garantáltan nem hagynak észrevétlenül.

Ez a ruha ideális választás különleges eseményekre, amikor szeretnél kiemelkedni a tömegből. Ugyanakkor tökéletesen megállja a helyét egy romantikus randevún vagy egy elegáns vacsorán is. Viselve magabiztosan és nőiesen érezheted magad, miközben elvarázsolod a körülötted lévőket.

53 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.