Kerek nyakú pörgőszoknyás ruha – hosszabb ujjal

Kerek nyakú pörgőszoknyás ruha – hosszabb ujjal

Azonosító: 061 NR

Ez a kerek nyakú, pörgőszoknyás kisruha egy igazán kényelmes és csajos darab a mindennapokra. A ruha ujja könyök felett végződik, amivel megadja a ruhának egy könnyed és fesztelen megjelenést.

A pörgőszoknya lendületesen hullámzik, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcodra. Ez a ruha tökéletes választás azokon a napokon, amikor egy könnyed és légies stílusra vágysz.

Bátran viseld ezt a ruhát mindennapi tevékenységeid során, hiszen kényelmét és játékos megjelenését nem fogod megunni.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.