V nyakú homokóra maxiruha

V nyakú homokóra maxiruha

Azonosító: 934 VH

A V-nyakú, földig érő változat remek újítás a népszerű szabású ruhánkban. Az A-vonalban bővülő szoknya, a rövid ujjak és a gumis ráncolás a derékvonalban hangsúlyozza és elősegíti a homokóra alakot, biztosítva a nőies és vonzó megjelenést.

A hosszabb szoknya földig érő kivitelben romantikus és elegáns hangulatot kölcsönöz a ruhának. Ez a változat tökéletes választás lehet különleges alkalmakra, estélyekre vagy akár esküvőkre, ahol a hosszabb ruhák eleganciát sugároznak.

Azonban ne feledd, hogy a ruhák sokoldalúak és különböző stílusokat is képesek megtestesíteni. Ha szeretnéd feldobni a megjelenést és egy laza, sportosabb napra készülsz, párosíthatod az edzőcipővel vagy más sportos lábbelivel. Ez a kombináció könnyedebb, bohém hatást kelt, és tökéletes lehet a mindennapi viseletre.

61 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.