A-vonalú szoknyás kisruha

A-vonalú szoknyás kisruha

Azonosító: 038

A kerekített nyakú, deréktól A-vonalban bővülő kisruha valóban egy tökéletes alapdarab, amelynek helye van minden ruhatárban. A kerekített nyakvonal lágy és nőies hatást kölcsönöz, míg az A-vonalú szoknya könnyed és lendületes megjelenést ad. A deréktól bővülő fazon kiemeli a derékrészt, miközben a szoknya alatt könnyed mozgást biztosít.

Ez a ruhadarab sokoldalúan kombinálható, könnyen stílusos és elegáns vagy éppen lezser megjelenést is lehet vele teremteni. Legyen szó munkahelyi öltözékről, baráti találkozóról vagy akár esti programról, ez a kisruha mindig megállja a helyét. Az egyszerűsége és sokoldalúsága miatt könnyen variálható különböző kiegészítőkkel, így minden alkalomhoz könnyedén alkalmazkodik.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.