V nyakú, A-vonalú szoknyás ruha

V nyakú, A-vonalú szoknyás ruha

Azonosító: 049

A V nyakkivágású, deréktól A-vonalban bővülő kisruha egy igazi alapdarab, amelynek helye van minden ruhatárban. A V alakú nyakkivágás elegánsan hangsúlyozza a dekoltázst, miközben a deréktól A-vonalban bővülő szabás finoman öleli a testet. Ez a fazon előnyös és látványos hatást eredményez, kiemelve a nőiességet.

A kiegészítője a ruhához készített megkötőpánt, amely ugyanabból a színű anyagból készül. Ez a részlet még egyedibbé teszi a ruhát lehetővé téve, hogy testre szabjad a derekát és kiemeld az alakodat. A megkötőpánt hozzáad egy kis játékosságot és stílust a megjelenéshez, és lehetőséget ad arra, hogy variálj a ruha megjelenésén és hangulatán.

Ez a kisruha tökéletes választás lehet a mindennapi viseletben, esti programokon vagy akár elegánsabb alkalmakkor is. Könnyen kombinálható más ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, és lehetőséget ad arra, hogy kifejezd saját stílusod és személyiséged. Egy igazi klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból, és mindig vonzó megjelenést biztosít.

49 900 Ft

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.